Kosten advertentie krant

Ondanks dat de oplages van de diverse kranten en tijdschriften al jaren teruglopen heeft een krant advertentie of een advertentie in een vlakblad nog altijd een hoge attentiewaarde. Maar wat kost zo’n advertentie in de krant? Dat is afhankelijk van een aantal factoren wij hieronder beschrijven.

Kosten advertentie krant

Wat voor krant?

Wil je in een landelijke krant adverteren of focust jouw business zich op een bepaalde plaats of regio. Misschien heb je wel een hele specifieke doelgroep die het beste te bereiken is met een vakblad. Wij helpen je met de beste prijs voor jouw advertentie.

Formaat

Er zijn allerlei verschillende formaten advertenties waaruit je kunt kiezen bij een krant of vakblad advertentie. Het formaat van je advertentie bepaald ook weer de prijs.

Plek advertentie

Het is mogelijk om op de voor of achterkant van een krant te adverteren maar ook op andere plaatsen in een krant. Een advertentie op de voorpagina valt meer op maar is ook aanzienlijk duurder dan een andere plaats. De plek van de advertentie bepaald de prijs.

Duur campagne

Wil je 1x keer in de krant of wil je voor een langere periode adverteren? De prijs per advertentie gaat omlaag wanneer je bereid bent je langer vast te leggen. Voor elk beschikbaar budget kunnen wij een goede printcampagne neerzetten. Daag ons uit en vraag naar de mogelijkheden